Dipsaus Exclusives

Dipsaus Exclusives zijn de leukste, meest boeiende stukken van eigen bodem exclusief geschreven voor Dipsaus. Dipsaus has got you covered!

 

Poëzie

Aangrijpende poëzie van jonge, opkomende artiesten 

Popcultuur

#TheStruggleIsReal tussen je problematische faves en sociale emancipatie. Dipsaus gets you! 

Boekbesprekingen

Lees voor je gaat lezen: de meest spraakmakende boeken gerecenseerd door kenners

Opinie

Van hot takes tot verdiepende inzichten door je Absolute Fave's™ 

Melissa Rodrigues  heeft een Master in Sociologie, met een specialisatie in gender en seksualiteit. In haar vrije tijd duidt ze graag complexe maatschappelijke vraagstukken. Ze is fan van Rihanna en brengt veel te veel tijd door op haar telefoon.

Melissa Rodrigues heeft een Master in Sociologie, met een specialisatie in gender en seksualiteit. In haar vrije tijd duidt ze graag complexe maatschappelijke vraagstukken. Ze is fan van Rihanna en brengt veel te veel tijd door op haar telefoon.

Melissa Rodrigues

Zaïre Krieger  is een Internationaal & Europees Recht studente met een passie voor mensenrechten. Deze duizendpoot deelt In de vorm van columns, films en speeches haar hersenspinsels (#zairedenkthardopna) in de hoop de wereld een beetje beter te maken.

Zaïre Krieger is een Internationaal & Europees Recht studente met een passie voor mensenrechten. Deze duizendpoot deelt In de vorm van columns, films en speeches haar hersenspinsels (#zairedenkthardopna) in de hoop de wereld een beetje beter te maken.

Zaïre Krieger

Lees verder

Naast onze Exclusives vind je hier ook de beste stukken van alle uithoeken van het web. Lees wat wij lezen: van geschiedenis tot aan kunst. Dipsaus neemt je mee!