De Dipsaus Podcast

DIPSAUS is dé tweewekelijkse podcast door en voor vrouwen van kleur en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. Gepresenteerd en opgericht door Anousha Nzume, Ebissé Rouw en Mariam El Maslouhi. Eindredactie Dipsaus Exclusives door Sayonara Stutgard van Uitgeverij Chaos.

Dipsaus is maatschappijkritisch, cultureel geïnteresseerd, politiek betrokken en altijd met een flinke schep humor, originaliteit en diepgewortelde eigenwijsheid. Te beluisteren wanneer je wilt, waar je maar wilt.

Dipsaus podcast is ontstaan uit de behoefte om verhalen en maatschappelijk relevante onderwerpen vanuit het perspectief van vrouwen van kleur te vertellen en ze een, tot nu toe bijna ontbrekende, stem te geven. Zodoende vinden veel Nederlanders van kleur dat de media geen goede afspiegeling zijn van de multiculturele en diverse samenleving.

Dipsaus heeft daar via de podcast en het online magazine de afgelopen jaren met succes verandering in gebracht. Door onze selectie van onderwerpen en gasten laten wij zien dat er een wervelende wereld bestaat die niet wordt geadresseerd door de reguliere media.

Dankwoord

Dipsaus Podcast komt tot stand in samenwerking met Dag en Nacht Media! Een speciaal dankwoord aan onze partnerRevue voor het faciliteren van onze nieuws brief.  Dipsaus had Afriek Suits en NomibyNaomi aan, gekozen door styliste Carla IJff. Make-up werd verzorgd door Teshura Styling. Foto's zijn geschoten door Studio Luycks . En tot slot dank aan Top Notch voor de 'Dipsaus' tune van Opgezwolle

Wil je in contact met ons komen? Dat kan het beste per mail: dipsauspodcast [at] gmail [dot] com.

Dipsaus podcast heeft in het verleden steun gekregen van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek & Stichting Democratie en Media