Dus je Fave is problematisch. Wat nu?

We kennen het allemaal: je bent hélemaal idolaat van iemand zoals iedereen Rihanna, Queen Bey en Chris Evans adoreert. We know, we've been there! Niet iedereen kan je bae op afstand, je Absolute Fave™, je enige uitzondering om vreemd mee te gaan, waarderen en dat is oké. Je blijft gewoon luisteren naar diens muziek ondanks de beledigende woorden in de tekst, of je blijft kwijlen over dat lijf ondanks die geruchten over onacceptabel gedrag. Maar... voor hoelang? Wanneer tolereer je je helden en wanneer laat je ze los? Daar kan je misschien hulp bij gebruiken!

Geeks of Color liet auteur Rihaana Stark - en met zo'n naam weet je dat je begrepen wordt - schrijven over hoe je je problematische faves kan loslaten. Een handige step-by-step om voor eens en voor altijd (of juist niet) het afval te scheiden. Lees het artikel hier:

How to get over your problematic fave