Kelela is er klaar voor

Kelela begon haar muzikale carrière toen ze als vijfjarige luisterde naar artiesten als Miriam Makeba en Tracy Chapman. Een leven in muziek werd zekerheid en in 2013 bracht ze haar eerste mixtape, Cut 4 Me, uit. Nu komt haar album Take Me Apart uit en het signaleert een zelfverzekerdheid waar Kelela lang aan heeft gewerkt.

In deze feature van The Fader door Lakin Starling met fotografie van Renell Medrano vertelt Kelala over kiezen voor zichzelf als zwarte vrouw met dreads die oprechte R&B maakt. Zes jaar schreef ze aan het kwetsbare, intieme album, deels over een relatie, deels over single zijn, en nu is Kelela er klaar voor om het met ons te delen. Het album is nu te beluisteren!

Kelela Is Ready For You Now

Kelela's officiële video 'LMK', geregisseerd Andrew Thomas Huang. Van haar debutalbum 'Take Me Apart.'