Kom naar Dipsaus op het Filosofiefestival

thinkingplanet-event-1920x1080-logo-560x330.jpg

Ook dit jaar organiseert Filosofie.nl weer Thinking Planet hét filosofiefestival van Nederland met een avond vol internationale denkers en sprekers. Dipsaus is er bij en heeft de eer om Oyeronke Oyewumi, de Nigeriaanse schrijfster en professor, te interviewen! Kom ook!

Het grootse internationale filosofiefestival Thinking Planet is voor iedereen die met andere ogen wil kijken naar levensvragen en belangrijke kwesties. Raak geïnspireerd door ruim 40 nationale en internationale denkers, die in 9 zalen van TivoliVredenburg ons kennis laten maken met niet-westerse denktradities van over de hele wereld.
 
Ontdek bijzondere culturen via lezingen, discussies en workshops en krijg nieuwe inzichten in grote thema’s zoals identiteit, burn-out en het milieu. Leer meer over de oosterse wijsheden van taoïsme en boeddhisme en luister naar sprekers over Afrikaanse Ubuntu, islamitische levenskunst en Latijns-Amerikaanse bevrijdingsfilosofie. Doe mee met gespreksoefeningen vanuit inheemse culturen als de Maori, kom tot rust met yoga en meditatie en geniet van wereldse muziek, dichtkunst en verrassende storytellers.

21 april 2018
19:00 - 02:00
TivoliVredenburg, Utrecht