Fufu & Dadels in het NRC

Voor NRC interviewden Toef Jaeger en Sabrine Ingabire onlangs Munganyende Hélène Christelle en Mariam El Maslouhi over de nieuwe podcast Fufu & Dadels. Hieronder vind je een fragment van het artikel, je kunt het in zijn geheel 👉 hier teruglezen. En luister daarna vooral de podcast, die vind je 👉 hier!

Een gedachtewereld waarin je kunt meegaan. Met die opdracht ging onlangs de podcast Fufu & Dadels van start, voor de maatschappelijk betrokken millennial. Gemaakt door drie vrouwen van kleur.

‘In Fufu & Dadels is migratie een feit, niet het onderwerp van discussie”, vertelt Hélène Christelle Munganyende (26), één van de drie presentatoren van de nieuwe podcast Fufu & Dadels. „Wij brengen, als vrouwen van kleur met een migratie-achtergrond, authentieke verhalen. Daarin zoeken we de diepgang op. De werelden die in ons huizen, willen we naar buiten te brengen.”