Dipsaus x Roots

Het ROOTS festival is er weer en Dipsaus Podcast is er bij met een live radio podcast!

Sinds 1983 is Amsterdam Roots Festival een begrip in de festivalwereld. Ook dit jaar zal er weer een interessant, afwisselend programma gepresenteerd worden van 1 t/m 8 juli op verschillende locaties in Amsterdam. Tijdens de vorige editie is er, onder leiding van de nieuwe directeur Dank van Dodewaard, een nieuwe richting ingeslagen die zich dit jaar nog verder zal uitkristalliseren. Geen wereldmuziekfestival, maar een multidisciplinair kunst- en cultuurfestival met ruimte voor ontmoeting en verdieping. 

Wanneer? Roots Open Air, zondag 8 juli, 18.00
Waar? Oosterpark, Amsterdam
Toegang? Gratis!

Andere highlights van ROOTS:
Namibian Tales - Kalahari Encounters 5 juli, Bimhuis
Roots & Stories 6 & 7 juli, Studio/K
Noam Vazana - Ke Haber 7 juli, Bimhuis

Of bekijk de website van Roots!

Outlook-hgd5gbvm.jpg