Speciale live-sessie van Podcast Dipsaus tijdens de Tegenlicht Meet Up

Tijdens de Tegenlicht Meet Up ‘Black lives matter‘ vond er een unieke live-sessie plaats van Dipsaus: “de podcast voor en door vrouwen van kleur, en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid”. 

Tijdens deze live-sessie ging co-host Seada Nourhussen in gesprek met twee van de drie Dipsausers die de tweewekelijkse podcast runnen, Ebissé Rouw en Mariam el Maslouhi (dipsauser #3, Anousha Nzume, kon helaas niet aanwezig zijn). De ladies begonnen met de avond te evalueren en gingen daarna in gesprek met  Miguel Heilbron (mede-initiatiefnemer The Black Archives) in gesprek over het belang van on- en offline black spaces binnen Nederland en de rol die social media speelt bij het creëren van deze veilige ruimtes. Wij beginnen hieronder bij 1:53:10.